Ovitek za iPhone

Zakaj iPhone zavarovati z ovitkom?

Vprašanje, ki je v določenih primerih vredno kar kakšnega evrskega tisočaka ali minimalne plače. Torej, pričnimo povsem na začetku. Ovitek bo vaš iPhone zaščitil pred morebitnimi udarci in pripomogel k temu, da se cenjeni pripomoček ne bo razletel ob nesrečnem padcu na tla. Lahko se zgodi, da ga ponesreči potisnete preko roba mize ali pa vam enostavno pade iz žepa.

Ker je Murphyjev zakon vedno na delu, bo telefon na tleh verjetno pristal naravnost na zaslon ali na občutljiv vogal ohišja. Poškodba bo brez ovitka v tem primeru neizbežna. S tem bo vsekakor neizbežna tudi vaša bolečina ob pogledu nanj.

iPhone ovitki (1)

Ovitki za iPhone so verjetno vaša najboljša možna preventiva pred temi bolečinami. Tudi v deževnem dnevu pripomorejo k temu, da do vašega telefona ne pride prav vsaka kapljica. In ne le to. Ste že kdaj poleti pozabili svoj iPhone na mizi ali na armaturi v avtomobilu? Obup!

Bogata izbira iPhone ovitkov

Še posebej močno se segrejejo kovinska ohišja mobilnih telefonov in v določenem trenutku ta enostavno ne deluje več. Čeprav so ovitki za iPhone v prvi vrsti namenjeni varnosti teh dragocenih aparatov, pa ni zaman trditi, da so lahko z njimi videti še lepše. Danes je na voljo zares velika množica najrazličnejših ovitkov – od takšnih s teksturo usnja do takšnih, ki na sebi nosijo odtis priljubljenih junakov ali enostavno kak zanimiv vzorec.

Vsi tisti, ki menite, da je iPhone čisto preveč lep, da bi ga skrivali v ovitku, a vseeno čutite neko odgovornost do varnosti vašega telefona, boste morda raje posegli po prozornih ovitkih.

iPhone ovitki (2)

Če še vedno ne verjamete, da je vaš iPhone lahko videti fenomenalno tudi v ovitku, se o tem prepričajte v spletni trgovini ilovemobi.si, kjer vas pričakuje neskončna izbira najrazličnejših ovitkov za iPhone. Ne le ovitki, tam boste našli tudi etuije ter zaščitna stekla, s katerimi boste le še dodatno poskrbeli za to, da bo vaš dragocen telefon dobro zavarovan.

Kategorija: Prosti čas