Podaljševanje las vpliva na celoten videz

Največja sprememba, ki jo podaljševanje las prinese vašemu videzu, naj bi bila, da se spremenita dolžina in volumen pričeske. Če nimate takšne dolžine in gostote, ki bi jo želeli, potem lasni podaljški gotovo delajo čudeže. Zlasti boste navdušeni, če ste morali zaradi slabega volumna svoje lase doslej vedno spenjati v čop ali si pri oblikovanju fige pomagati z gobico za oblikovanje fige – podaljševanje las bo prineslo toliko volumna, da boste imeli lahko vedno spuščene, jih oblikovali v figo brez gobe, ali pa se ponašali z debelo kito. Vsekakor pa ne gre zanemariti tudi drugih prednosti, ki jih vašemu videzu prinesejo lasni podaljški.

Vas zanima več? Tukaj preberite vse, kar ste želeli vedeti, pa doslej niste imeli koga vprašati.

Podaljševanje las je velika sprememba celote!

Lasni podaljški naredijo pričesko polnejšo in daljšo. Kaj to pomeni za vaš videz?

Polnejši lasje vam pomagajo, da se spremeni percepcija oblike vašega obraza. Je vaš obraz okrogel in je zaradi pričeske na paž videti še bolj okrogel? Potem vam bo podaljševanje las pomagalo k bolj ostrim potezam, saj bo dodatna višina vizualno podaljšala vaš obraz. Je vaš obraz oglat in bi potreboval več mehkobe? Poskrbite za volumen in kodre, ki bodo izničili oglatost. Je vaš obraz dolg in kisel kot limona? Poskrbite, da bo več volumna v zgornjem delu, pa boste poskrbeli, da bo obraz na videz deloval širše.

Zaznava oblike obraza

Pričeska vpliva na zaznavo oblike obraza.

Kako pa podaljševanje las vpliva na videnje vaše postave? S primerno dolžino ter primernim volumnom ste lahko videti višji in bolj vitki! Zlasti pri ženskah manjše postave lahko lasni podaljški delajo čudeže, ki na videz dodajo nekaj centimetrov in dajejo vtis, da ste se znebili kar nekaj kilogramov.

Lasni podaljški torej niso zgolj pripomoček, ki vam pomaga do bolj zdravega in lepšega videza las, temveč podaljševanje las vpliva tudi na spremembo videza obraza in celotne postave, zato se jih zagotovo izplača preizkusiti.

Kategorija: Lepota in zdravje