DigitPen – lektoriranje diplomske naloge

Absolventski staž je namenjen raziskovanju, pripravi materialov ter pisanju diplomske naloge. Temu izdelku, ki naj bi bil naše zaključno študijsko delo in pokazatelj, da smo se v času študija naučili tako dovolj teorije kot prakse, je namenjenega kar precej časa, a žal je tako, da večina študentov dela ne vzame takoj dovolj resno, zaradi česar se nazadnje pogosto mudi s pisanjem in je pred oddajo potrebno včasih zgolj v nekaj dneh poskrbeti za lektoriranje diplomske naloge in za vezavo. Če se odločite, da bo za lektoriranje diplomskega dela poskrbelo podjetje DigitPen, s tem ne bo prav nobenih težav. Delo bo namreč opravljeno hitro in kakovostno.

Kako poteka lektoriranje diplomske naloge pri DigitPen?

Tudi v primeru, da vam že pošteno teče voda v grlo, se lahko popolnoma sprostite. DigitPen ima bogate izkušnje tako s prevajanjem kot lektoriranjem, zato bo lektoriranje vaše diplomske naloge steklo hitro in z zagotovilom, da se bo dela lotil najboljši možni lektor. Takšen, ki nima zgolj izkušenj z lektoriranjem diplomskih nalog, temveč ima tudi izkušnje s področjem, iz katerega pripravljate diplomo. Tudi to namreč šteje, saj mora lektor poskrbeti tako za slovnične kot pravopisne napake v besedilu, kar je precej lažje, če mu je tematika in s tem tudi izrazoslovje blizu.

Agencija za lektoriranje DigitPen

Pri DigitPen poskrbijo tako za slovnične kot tudi slogovne popravke.

Običajno traja lektoriranje diplomske naloge pri DigitPen dva do tri dni, a da bi vam lahko zagotovili popolnost, se priporoča, da se na njih obrnete, še preden jim boste svoje besedilo poslali v delo. Tako bodo nanj že pripravljeni in storitev bo še hitrejša.

Seveda pa pri DigitPen razumejo, da se včasih ne izteče vse po načrtih in jim besedila ne morete poslati za lektoriranje v rednem roku storitev. Takrat se lahko odločite za tako imenovano hitro ali prednostno lektoriranje diplomske naloge, pri katerem vam bodo šli še bolj na roko in za vse potrebne popravke poskrbeli v roku štiriindvajsetih ur oziroma tudi preko vikenda ali čez praznike.

Lektoriranje in slogovni popravki

Če boste diplomirali iz elektrotehnike, se od vas vsekakor ne pričakuje, da imate pisateljsko žilico. Pri podjetju DigitPen vam zato ne nudijo zgolj klasičnega lektoriranja, ki skrbi za slovnico in pravopis, temveč vam lahko priskočijo na pomoč tudi pri samem slogu pisanja. Saj veste – stil je pomemben, pa ne zgolj zato, da se besedilo bolje bere in je slogovno na visokem nivoju, temveč tudi zato, ker lahko stilne pomanjkljivosti pogosto vplivajo tudi na samo razumevanje besedila oziroma njegove vsebine.

Potrdilo o lekturi

Izberite agencijo, kjer boste prejeli tudi potrdilo o opravljeni lekturi.

Bi radi tudi sami lektoriranje diplomske naloge zaupali lektorjem, ki imajo izkušnje, ter vam za lekturo izdajo potrdilo? Bi želeli, da delo opravijo v kratkem času, ne da bi zato trpela kakovost, poleg tega pa poskrbijo tudi za slogovne popravke? Potem preverite ponudbo na DigitPen.com, kjer boste izvedeli vse podrobnosti in se seznanili tudi z njihovim cenikom. Ta predvideva za lektoriranje diplomskih nalog posebne cene, ki so prijazne do študentskega žepa.

Če boste s pomočjo lektorske in prevajalske agencije DigitPen lažje diplomirali, potem nikar ne pozabite nanje tudi takrat, ko bo prišel čas za oddajo magistrskega dela. Prav tako se jim lahko javite iz svoje prve službe. Gotovo vam bo tudi tam kdaj prišlo prav lektoriranje oz. prevajanje.

Kategorija: Storitve