Kuhinje Nolte

Kuhinje Nolte vas bodo očarale

Kuhinja je osrednji prostor vsakega doma. V njej se zbiramo, pripravljamo jedi, pojemo obroke, se pogovarjamo in opravljamo tudi številne druge aktivnosti. Zato je še kako pomembno, da kuhinja zagotavlja učinkovitost, visoko kakovost in različne inovacije, ki nam olajšajo delo v njej.

Takšne kuhinje so zagotovo kuhinje Nolte, ki so na voljo v podjetju Il Ambienti. Ponašajo se s številnimi podrobnostmi, ki naredijo veliko razliko med običajno kuhinjo in Nolte kuhinjo. Vabimo vas, da na označeni povezavi preverite kuhinje Nolte in izberete svojo!

Ergonomski dizajn in vrhunska kakovost po razumni ceni!

Nemško podjetje Nolte izdeluje kuhinje, ki so sinonim za visoko kakovost že več kot 50 let. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1958, sedež podjetja pa je v mestu Lohne, Miele. Pohvali se lahko s tem, da je po številu proizvedenih kuhinj v Nemčiji na 3. mestu. Svoje izredno kakovostne, moderne, unikatne in zares lepe kuhinje pa izvažajo v kar 40 različnih držav po celem svetu.

  • Kuhinja Nolte Artwood

Kuhinje Nolte ponujajo prav vse, kar si lahko zaželi še tako zahteven kupec. Ponujajo velik izbor barv in materialov, kuhinje pa so razdeljene v 8 cenovnih razredov, tako da so primerne za vsak žep. Različne variacije pristajajo različnim prostorom in življenjskim stilom.

Vabljeni v Nolte Studio!

Kuhinje Nolte so enostavno čudovite. Ponašajo se s številnimi majhnimi podrobnostmi, ki prinašajo velike razlike v uporabi teh kuhinj. Naj med njimi naštejemo le nekaj takšnih podrobnosti:

  • Kuhinjski elementi, ki se odpirajo na dotik.
  • Predali z ogromno prostora.
  • Stekleni predali, ki omogočajo pregled vsebine.
  • Odlična organizacija predalov za vse vaše potrebe.
  • Tehnologija Silent Comfort za povsem tiho zapiranje vseh kuhinjskih elementov. Patentiran mehanizem zagotavlja tekoče zapiranje vseh predalov, popolnoma neslišno in brez uporabe sile.
  • Inovativne fronte, izvrsten dekor in kreativen dizajn.
  • Z različnimi delovnimi višinami in delovnimi globinami je mogoče kuhinje individualno prilagoditi vsakemu posamezniku.

Vse to so značilnosti kuhinj Nolte, zaradi česar je podjetje vodilno na svojem področju izdelovanja kuhinj. Kako točno poteka izdelava, si lahko ogledate v spodnjem video posnetku.

Ste ljubitelj modernih linij in ergonomske uporabnosti? Potem bo za vas najboljša izbira kuhinja Nolte Manhattan Lux. Če ste ljubitelj barv, potem vam svetujemo nakup kuhinje Nolte Lux, ki je na voljo v različnih barvnih kombinacijah. Želite v svoj dom vnesti tudi kanček harmonije? Odločite se za kuhinjo Nolte Nova Brillant.

Pozabili niso niti na tiste, ki v kuhinji iščejo funkcionalnost in domačnost obenem. Za njih bo prava izbira Nolte Soft Lack. Polna modernih linij je kuhinja Nolte Trend Lack, brezčasno eleganco pa predstavlja Nolte Alpha Lack.

Obiščite spletno stran podjetja Il Ambienti in si oglejte bogato ponudbo. Želimo vam veliko užitkov v svoji novi Nolte kuhinji!

Kategorija: Dom in vrt