Avto servis pri izkušenem avtomehaniku

Res je, da so avtomobili danes vedno bolj potrošno blago, a pri nakupu novega avtomobila moramo žal odšteti precejšen kupček denarja, kar lahko povsem opustoši našo denarnico. Tako je povsem razumljivo, da nam nikakor ni vseeno, kaj se z našim vozilom dogaja in v kakšnem stanju je. Prav je, da svojemu avtomobilu vedno privoščite le najboljše, s tem pa mislimo tudi na resnično kakovostno obravnavo na avto servisu.

Verjetno želite, da bi vam vaš jekleni prijatelj še dolgo zvesto stal ob strani, zato mu zagotovite redne in strokovno izvedene servise. Takšni servisi bodo še kako pripomogli k ohranjanju vozila v optimalnem stanju, s tem pa poskrbeli tudi za vašo varnost v prometu. Tako se boste na vsako krajše ali daljše potovanje lahko odpravili povsem brez skrbi.

Verjetno že veste, da je redni servis vozil potreben vsako leto oziroma na vsakih 15.000 prevoženih kilometrov. Avto servis Selan vam nudi temeljit redni servis vašega jeklenega konjička, in to po ugodni ceni. Celovit servis zajema olja, čistilce olja, zraka in goriva, vse sklope podvozja, izpušne sisteme, diagnostični pregled pnevmatik, optično nastavitev podvozja in pregled številnih drugih elementov, ki lahko vplivajo na pravilno delovanje vozila.

Vse storitve na enem mestu!

Pravijo, da je čas denar. Pri Selanu se dobro zavedajo, kako dragocen je vaš čas, zato nudijo širok spekter storitev, ki jih lahko opravite na enem mestu. Dolgoletne izkušnje na področju servisiranja vozil, redna strokovna izobraževanja ter najsodobnejša diagnostična oprema so zagotovilo, da bodo popravili prav vsako vozilo, ne glede na znamko ali model. Zaposlujejo preverjene strokovnjake – avtomehanike, ki so posebej izšolani za vse dele in elemente vašega avtomobila.

Avtomehanik

Pregled svojega vozila zaupajte izkušenemu avtomehaniku.

Vsak avtomehanik pri svojem delu uporablja samo tista motorna olja, hladilne tekočine in maziva, ki so vrhunske kakovosti. Temu posvečajo veliko pozornosti, saj dobro vedo, da lahko nekakovostna olja, ki niso ustrezno specificirana, povzročijo prezgodnjo obrabo in trajne poškodbe v avtomobilu. Tega pa si nihče ne želi, kajne? Prav tako bo avtomehanik po potrebi v vaše vozilo vgradil le originalne dele, ki zagotavljajo brezhibno delovanje vozila. Neoriginalni deli so morda res cenejši, a to žal pomeni, da ne izpolnjujejo varnostnih in tehničnih zahtev proizvajalca avtomobila.

Avto servis, na katerega se lahko zanesete

Je morda tudi na vašem vozilu prišlo do okvare? Ali pa je čas za servis vozila? Avto servis Selan je pravi naslov za vas. Izkušen avtomehanik bo poskrbel, da bo vaše vozilo vedno brezhibno na cesti. Ne odlašajte z obiskom!

Kategorija: Avtomoto